De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
Buiten

€0,00

9 dagen parkeren
23-03-2019 t/m 31-03-2019

Xclusive Parking is een bedrijf die zich richt op de verschillende mogelijkheden voor parkeren bij Luchthaven Schiphol. Ze zijn ontstaan vanuit het idee dat een reis geheel van alle gemakken voorzien moet zijn. Daarom streeft het bedrijf er naar om het hun klanten zo makkelijk mogelijk te maken en hen de beste service te bieden.

Verschillende servicemogelijkheden

Xclusive Parking hanteert voordelige prijzen voor de verschillende services en biedt reizigers de keuze uit een shuttle service, een valet service en dual service. Wanneer u kiest voor de shuttle service parkeert u uw auto op het overdekte parkeerterrein van Xclusive Parking en reist u binnen 5 minuten met de shuttle bus door naar de vertrekhal. Wilt u liever meteen vanaf de vertrekhal aan uw reis beginnen? Dan kunt u ook kiezen voor Valet parking. Dit houdt in dat u de auto naar de vertrekhal rijdt en hier vervolgens uw autosleutels afgeeft aan een medewerker van Xclusive Parking. Deze medewerker zal de auto voor u parkeren en deze ook weer naar de vertrekhal rijden wanneer u terugkeert.

Uitmuntende service

Uw auto staat altijd overdekt geparkeerd bij Xclusive Parking. Hiervoor betaalt u een kleine meerprijs. Uw auto elektrisch opladen is ook één van de mogelijkheden. Wilt u graag gebruik maken van wat extra service? Dan heeft u bijvoorbeeld de keuze uit drie verschillende schoonmaakpakketten. Bij Xclusive Parking kunt u dus goede service verwachten en wordt u altijd goed geholpen. Of u de auto nou lang of kort moet parkeren, bij Xclusive Parking bent u altijd aan het juiste adres. Van elke reservering die u plaatst ontvangt u een bevestigingsmail. Zo weet u zeker dat het goed zit en dat u de benodigde informatie bij de hand heeft. Boeken kan bij ons, u kunt betalen met onder andere iDeal, Mastercard of Creditcard.

Voordelen

Oplaadpunt elektrische auto
Sleutel in eigen bezit houden

Nadelen

Vooraf reserveren

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Schiphol

5 minuten
Shuttle parking
  • Xclusive Parking Overzichtsfoto parkeerterrein
  • Parkerende auto's Xclusive Parking
  • Parkeergarage Xclusive Parking

Locatie parkeerterrein

Folkstoneweg 4 1118 LM te Schiphol Rijk

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol