De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Buiten

€75,00

9 dagen parkeren
22-10-2019 t/m 30-10-2019

Xclusive Parking is een bedrijf die zich richt op de verschillende mogelijkheden voor parkeren bij Luchthaven Schiphol. Ze zijn ontstaan vanuit het idee dat een reis geheel van alle gemakken voorzien moet zijn. Daarom streeft het bedrijf er naar om het hun klanten zo makkelijk mogelijk te maken en hen de beste service te bieden. Bel op de heenweg en bij terugkomst 30 minuten voordat u arriveert of wilt worden opgehaald vanaf het vliegveld. Bij terugkomst zal de shuttle bus bij vertrekhal 3 en dan draaideur A op u wachten.

Op 11 min. afstand vanaf Schiphol parkeren

Xclusive Parking hanteert voordelige prijzen voor de verschillende services en biedt reizigers de keuze uit een shuttle service, een valet service en dual service. Wanneer u kiest voor de shuttle service parkeert u uw auto op het overdekte parkeerterrein van Xclusive Parking en reist u binnen 11 minuten met de shuttle bus door naar de vertrekhal. Wilt u liever meteen vanaf de vertrekhal aan uw reis beginnen? Dan kunt u ook kiezen voor Valet parking. Dit houdt in dat u de auto naar de vertrekhal rijdt en hier vervolgens uw autosleutels afgeeft aan een medewerker van Xclusive Parking. Deze medewerker zal de auto voor u parkeren en deze ook weer naar de vertrekhal rijden wanneer u terugkeert.

Uitmuntende parkeerservice

Bij Xclusive Parking Schiphol Airport kunt u ervoor kiezen om uw sleutel tegen een meerprijs in eigen bezit te houden. U zult dan uw sleutels mee op reis nemen. Vindt u dit geen fijn idee en wilt u het liefst dat de autosleutels veilig bij de parkeeraanbieder in een kluis opgeborgen zijn? Dan kunt u dit in het reserveringsformulier aangeven. Verder heeft u de optie om een annuleringsverzekering bij uw parkeerplaats te boeken. Wanneer de reis uiteindelijk dan niet doorging, dan kunt u het volledige parkeerbedrag terugkrijgen. Bij Xclusive Parking kunt u dus goede service verwachten en wordt u altijd goed geholpen. Of u de auto nou lang of kort moet parkeren, bij Xclusive Parking bent u altijd aan het juiste adres. Van elke reservering die u plaatst ontvangt u een bevestigingsmail. Zo weet u zeker dat het goed zit en dat u de benodigde informatie bij de hand heeft. Boeken kan bij ons, u kunt betalen met onder andere iDeal, Mastercard of Creditcard.

Voordelen

Annuleringsverzekering mogelijk
Sleutel in eigen bezit houden
Beveiligde parkeerplaatsen
Hulp bij bagage

Nadelen

Vooraf reserveren
Niet overdekt parkeren

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Schiphol

11 minuten
Shuttle parking
  • Xclusive Parking Overzichtsfoto parkeerterrein
  • Parkerende auto's Xclusive Parking
  • Parkeergarage Xclusive Parking

Locatie parkeerterrein

Fokkerweg 163
1438 BG Oude Meer

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol