De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Werkzaamheden Schipholtunnel

24
mrt

Gaat u binnenkort naar luchthaven Schiphol? Dan is het verstandig om rekening te houden met een langere reistijd. Hier worden reizigers met Schiphol als eindbestemming door Rijkswaterstaat voor gewaarschuwd. De Schipholtunnel zal namelijk tijdelijk worden afgesloten. In de laatste twee weekenden van maart en in april zal de tunnel, die overigens een belangrijke verbinding is in de A4, niet toegankelijk zijn in verband met onderhoud.

De Schipholtunnel is een tunnel die erg belangrijk is voor automobilisten en het openbaar vervoer van, naar en rond Schiphol. Er zullen werkzaamheden aan verricht worden om in de toekomst meer treinverkeer van en naar Schiphol mogelijk te kunnen maken. De hoofdtunnelbuis Den Haag richting Amsterdam zal van vrijdag 20 maart vanaf 21.00 uur tot ’s ochtends op maandag 23 maart gesloten zijn. Al het verkeer vanaf Schiphol richting Amsterdam en Utrecht wordt omgeleid via de A5, en reizigers die onderweg zijn naar Schiphol mogen via de parallelbaan rijden. Dit levert vermoedelijk ongeveer 30 minuten extra reistijd op. Treinreizigers zullen wat van de werkzaamheden vernemen in het weekend van 11 en 12 april. Zij zullen omgeleid worden via andere sporen of geadviseerd worden om gebruik te maken van bussen. Ook hier zal de extra reistijd gemiddeld oplopen tot 30 minuten.

Reizigers die de mogelijkheid hebben om met de auto naar het vliegveld te komen wordt aangeraden dit te doen. De verwachte langere reistijd zal bij het openbaar vervoer sneller kunnen oplopen en er wordt grote drukte verwacht. Wanneer u met de auto komt hoeft u zich niet druk te maken om hoge parkeerkosten. In de buurt van het Schiphol bevinden zich vele parkeerlocaties van verschillende aanbieders die het mogelijk maken om goedkoop en veilig dichtbij het vliegveld te parkeren. Op AirportParkingSchiphol ziet u een duidelijk overzicht van deze aanbieders en kunt u deze makkelijk en snel met elkaar vergelijken.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol