De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Weer treinen tussen Schiphol en Duivendrecht

11
aug
Treinstation bord Schiphol

Reizigers tussen de stations Duivendrecht en Schiphol kampten de afgelopen weken met vertragingen en ongemak in het openbaar vervoer. Zij moesten omreizen, extra overstappen of gebruikmaken van bus of metro. Er werd op dit traject namelijk hard aan het spoort en de tussenliggende stations gewerkt. Voor reizigers op dit traject is er nu echter goed nieuws; de werkzaamheden aan het spoort zijn namelijk helemaal afgerond.

De werkzaamheden tussen Duivendrecht en Schiphop begonnen op zondag 31 juli, en de eerste treinen reden vanaf afgelopen woensdagochtend over de nieuwe sporen. Prorail liet toen weten dat de werkzaamheden rondom de spoorverdubbeling op het traject succesvol afgerond zijn. Op het traject Duivendrecht – Schiphol is het spoor over een lengte van 8 kilometer verdubbeld van twee naar vier sporen. Dit is gedaan om zo meer ruimte te maken voor een groter aantal treinen, om op die manier de zware druk op het traject sterk te verlichten. Op die manier kunnen de vele reizigers van- en naar de grootste luchthaven van Nederland beter verwerkt worden, en is Amsterdam Airport Schiphol vanaf nu beter bereikbaar.

Tijdens de werkzaamheden aan het traject was er niet alleen sprake van een spoorverdubbeling, maar zijn er ook 16 nieuwe viaducten gebouwd. Tot deze viaducten behoren onder andere een brug over de Amstel en een beweegbare brug over de Schinkel. Station Amsterdam Rai heeft een extra perron en een ruimere hal gekregen.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol