De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Wederom een staking bij Easyjet

22
aug

Deze maandagochtend leggen piloten van luchtvaartmaatschappij easyJet wederom tijdelijk het werk neer bij de Amsterdam Airport Schiphol. Ze voeren actie voor een betere cao. De actie is nu al de vierde stakingsronde die hier in een korte tijd plaatsvindt. Dit nieuws werd afgelopen zondagavond door de Vereniging Nederlandse Verkeersvliegers bekend gemaakt.

EasyJet schrapt veertien vluchten van en naar Schiphol. De piloten van de bekende luchtvaartmaatschappij leggen het werk neer van 04.00 uur tot 12.00 uur. De staking duurt dus langer dan de voorgaande acties van het personeel. De drie eerdere werkonderbrekingen, namelijk die op 14 juni, 1 en 11 augustus, duurden iedere keer tot 10.00 uur en duurden dus 2 uur korter. EasyJet geeft aan dat zij slechts kort van tevoren geïnformeerd zijn over de staking, en daardoor niets anders kunnen doen dan de geplande vluchten te schrappen.

Passagiers van wie de vlucht geannuleerd is, die zullen door de maatschappij per sms of per e-mail worden benaderd. Zij kunnen in dit geval kosteloos hun vlucht omboeken. Ook kunnen ze er voor kiezen om hun geld terug te krijgen. Verder hoeven reizigers voorlopig alleen maar rekening te houden met doordeweekse stakingen bij easyJet. Vanwege de zomervakantie mag er namelijk niet in het weekeinde worden gestaakt.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol