De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Vlieg deze zomer van Schiphol naar Zweeds Lapland

18
dec
Small Planet Airlines

Komende zomer krijgt Amsterdam Airport Schiphol er weer een nieuwe bestemming bij. Volgend jaar start namelijk een nieuwe vliegroute van Schiphol naar Zweeds Lapland. Deze nieuwe vluchten zijn een initiatief van de luchthaven van Skellefteå, lokale toerismebureaus en de Scandinavische virtuele luchtvaartmaatschappij GoTO Nordics. Het is ontstaan uit de sterk groeiende passagiersaantallen van de Nederlandse toeristen dat Zweeds Lapland bezoekt.

De nieuwe route vanaf Schiphol gaat in de zomer in eerste instantie van start met een bescheiden aantal vluchten. Op dit moment staan enkel vluchten in de maand juni gepland. In die maand vinden twee wekelijkse vluchten van Amsterdam Airport Schiphol naar het Zweedse Skellefteå Airport plaats.  Twee van de in totaal acht vluchten gaan via de Zuid-Zweedse plaats Kalmar.

Na juni wordt de verbinding eerst gestopt. Wel ligt er een plan om de vluchten naar Zweeds Lapland in de toekomst verder uit te breiden. Dit moet de komende vijf jaar geleidelijk gaan gebeuren. De vluchten naar Zweeds Lapland worden uitgevoerd door de Litouwse chartermaatschappij Small Planet Airlines, dat komend zomerseizoen een Airbus A320 op Schiphol stationeert. De vluchten vanaf Schiphol zijn inmiddels door reizigers te boeken via de website van GoTO Nordics.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol