De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Vertrek vroeg! Extra veiligheidsmaatregelen rondom Schiphol

1
aug
Nederlandse politie

Reizigers die onderweg waren naar Amsterdam Airport Schiphol hebben de afgelopen dagen veel hinder ondervonden van maatregelen die getroffen zijn in het kader van een signaal van dreiging. Het hele weekend werden er extra veiligheidscontroles op en rond de luchthaven uitgevoerd.

De extra maatregelen rond de luchthaven hebben te maken met een signaal rond Schiphol. Het signaal betekent dat er geen concrete en directe aanwijzingen zijn voor een aanslag en dat er ook geen specifieke personen in de gaten gehouden worden, maar dat iemand een ‘tip’ heeft of er een gerucht de ronde doet. Er was te weinig informatie beschikbaar om de hele luchthaven af te sluiten en op deze manier vluchten eigenlijk te dwarsbomen, maar de mogelijkheid dat er toch meer gaande was heeft er dus voor gezorgd dat de luchthaven alert blijft. De extra maatregelen rond de luchthaven blijven ‘tot nader order’ van kracht. Reizigers van- en naar de luchthaven moeten dus rekening houden met extra veiligheidscontroles en mogelijk met vertraging.

De extra veiligheidscontroles rond Schiphol leidden afgelopen zaterdag tot behoorlijk lange files op de toegangsweg naar de luchthaven. Ook op zondag ontstonden er files vanwege de extra veiligheidsmaatregelen. Schiphol adviseerde reizigers daarom toen, en ook nu nog, om tijdig van huis te vertrekken. Ook vandaag is dit niet anders. Verder moet er ook rekening worden gehouden met vertragingen op het spoor. De NS is de komende 2 weken namelijk bezig met werkzaamheden. Houdt ns.nl daarom ook goed in de gaten.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol