De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Verdwalen op Schiphol niet meer nodig

18
jan
Schiphol app

In een grote luchthaven als Amsterdam Airport Schiphol kun je makkelijk de weg kwijt raken en verdwaald raken. Eindeloos zoeken naar de juiste gate is binnenkort echter verleden tijd. Dankzij de nieuwe app van de luchthaven weet jij namelijk altijd precies waar je moet zijn en hoe je er moet komen!

De nieuwe app van Schiphol maakt gebruik van Indoor Wayfinding, waardoor de app op slechts vijf meter nauwkeurig weet waar in de terminal jij je bevindt en waar je heen moet. Met deze handige de app lopen reizigers via de snelste route naar de gate. Dankzij de app kun je de weg jouw gate dus makkelijker vinden, waardoor je geen tijd en stress kwijt bent aan het zoeken van de juiste bestemming. Daarnaast worden ook restaurants, cafe’s, en winkels in de app opgenomen. Wanneer je dus nog snel even een kop koffie wilt halen voordat je aan boord van het vliegtuig stapt, dan toont de app de snelste route naar een nabij gelegen café binnen de luchthaven.

Ben je iets te laat bij de luchthaven aangekomen en heb je haast? Dan heeft de app een handig trucje die in zo’n geval erg van pas kan komen. Verlate reizigers ontvangen namelijk geen informatie over de nabij gelegen winkels en restaurants meer, maar enkel de snelste route naar de gate.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol