De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Veilig parkeren op Schiphol

17
jul

In de buurt van luchthaven Schiphol bevinden zich verscheidene parkeeraanbieders. In de vergelijker van parkerenschiphol-airport tonen wij een overzicht van enkele betrouwbare en voordelige aanbieders in die regio. Waar deze bedrijven goede service bieden, zijn er ook parkeeraanbieders die matig werk leveren en misbruik van hun klanten maken. Zo ook Qube Valet en P7-zelfparkeren.

Recent zijn er enkele zorgelijke berichten over deze organisatie naar buiten gekomen. Onlangs bleek in een uitzending van televisie programma ‘Groeten van Max’ dat medewerkers van Qube Valet en P7-zelfparkeren het vertrouwen van hun klanten geschaad hebben. Er werd laten zien dat medewerkers van de organisatie de geparkeerde auto’s zonder toestemming gebruikten voor privédoeleinden. Dit had meer dan eens schade aan de auto’s en flinke boetes als gevolg. Uit de reacties die de uitzending teweeg bracht op verschillende social media kanalen kwam naar voren dat dit regelmatig voorkomt, en dat de kans groot is dat klanten voor nare verrassingen komen te staan. Met die reden wordt reizigers dan ook afgeraden om bij deze parkeeraanbieder te parkeren.

Gaat u binnenkort op reis vanaf luchthaven Schiphol en heeft u een parkeerplek nodig? Vrees dan niet! Op parkerenschiphol-airport.nl vindt u namelijk een overzicht van parkeeraanbieders in de buurt van de luchthaven. Deze bedrijven zijn super betrouwbaar en veilig, en bieden parkeerplekken aan voor de meest voordelige prijzen. Qube Valet en P7-zelfparkeren worden uiteraard niet in deze vergelijker opgenomen.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol