PARKERENSCHIPHOL-AIRPORT.NL
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Veiligheid

#
Zijn het betrouwbare parkeergarages op de website?

Voordat wij een samenwerking aangaan met een parkeeraanbieder, moet deze eerst door een strenge selectie. Ze worden gecontroleerd op een aantal criteria zoals veiligheid, service en prijs. Vooral op de veiligheid zijn wij erg scherp. Wij willen dat uw auto veilig geparkeerd staat en dat u op de terugweg in uw schone auto terug kunt rijden. En dat met een goed en veilig gevoel. Wij willen ook scherp blijven en daarom kunnen eerdere bezoekers een review schrijven over hun bezoek aan de parkeeraanbieder. Hierdoor merken wij dat we een goede selectie hebben van diensten en betrouwbare aanbieders. Wij scoren gemiddeld een 8,5 op FeedbackCompany!

#
Zal er in mijn auto worden gereden tijdens mijn afwezigheid?

Parkeeraanbieders zullen niet zomaar in uw auto gaan rondrijden. Er wordt alleen in uw auto gereden wanneer dit nodig is voor u of voor het optimaal indelen van het parkeerterrein. In geval van brand kunnen de auto’s naar een ander terrein worden gebracht.

#
Waar staat mijn auto?

De parkeeraanbieder heeft een eigen parkeerterrein (overdekt of onoverdekt) waar uw auto geparkeerd zal staan tijdens uw reis. Op de foto’s bij de parkeeraanbieder ziet u hoe het terrein eruit ziet en wat de faciliteiten erbij zijn. Bij Shuttle parking parkeert u uw eigen auto, bij Valet parking wordt uw auto voor u geparkeerd. Wij raden u aan om voorafgaand aan het parkeren foto’s of een filmpje te maken van uw auto als de parkeeraanbieder dit niet zelf doet. Zo kunt u misverstanden voorkomen.

#
Hebben de parkings een goede beveiliging?

Alle parkeerterreinen die worden aangeboden op Parkerenschiphol-airport.nl hebben minimaal de basis beveiliging. Dit houdt in dat het parkeerterrein in ieder geval verlichting heeft en is omheind door een stevig hek. Veel parkeerlocaties zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week geopend. Doorgaans is er dus altijd wel personeel aanwezig.

#
Wat moet ik doen bij schade aan mijn auto?

Wij rekenen erop dat er veilig en zuinig met de auto’s wordt omgegaan, toch zit een ongeluk in een klein hoekje. Mocht dit u onverhoopt overkomen, dan kunt u van de schade foto’s maken en naar ons en de parkeeraanbieder sturen. Maak altijd voordat u gaat parkeren een filmpje van uw auto, zo kunt u bewijzen dat er voor het parkeren de schade er nog niet zat. Doorgaans doet de parkeermedewerker wel een voertuig inspectie samen met u. In dat geval is het niet noodzakelijk om zelf nog een filmpje te maken.

#
Krijgt mijn auto een voertuig inspectie?

Bij aankomst controleren parkeermedewerkers doorgaans de stand van uw auto. De voertuig inspectie bestaat uit foto’s en het noteren van de kilometerstand. Een voertuig inspectie wordt gedaan om misverstanden achteraf te voorkomen. Mocht een parkeermedewerker geen voertuig inspectie met u samen doen, dan kunt u dit altijd aangeven graag te doen.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe