PARKERENSCHIPHOL-AIRPORT.NL
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Valet Parkeren

#
Waar spreek ik af met de parkeermedewerker?

Vaak spreekt u op de heenweg af bij de vertrekhal. Zo kunt u direct na de overdracht de luchthaven binnenstappen en inchecken. Op de terugweg zult u doorgaans afspreken bij de aankomsthal. U weet direct waar u dan naartoe moet lopen en bent direct bij uw auto. Als de afspreeklocatie afwijkt dan staat dit aangegeven in de reserveringsbevestiging. Controleer daarom altijd goed de gegevens op de bevestiging of in uw account.

#
Waaraan herken ik de parkeermedewerker?

De parkeermedewerkers dragen vaak een hesje met daarop het logo van de parkeeraanbieder. Daarnaast is het kentekennummer bij de parkeeraanbieder bekend. Dit betekent dat de medewerker ook naar uw auto toe kan lopen.

#
Ik ben aangekomen op het vliegveld. Wanneer neem ik contact op met de aanbieder?

Neem 20 minuten voordat u de auto wilt overdragen of opgehaald wilt worden contact op met de aanbieder. In deze tijd rijdt een medewerker naar het vliegveld voor u. Contactgegevens van de parkeeraanbieder vindt u in de reserveringsbevestiging.

#
Moet ik echt mijn sleutels overdragen aan de parkeermedewerker?

Het is bij Valet service een vereiste om de autosleutels in te leveren. Zonder de sleutels kan uw auto niet geparkeerd worden. Tijdens uw reis zal uw sleutel natuurlijk in een veilige kluis bewaard worden. U weet dus zeker dat het veilig gaat.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe