PARKERENSCHIPHOL-AIRPORT.NL
Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig Vliegtuig

Shuttle Parkeren

#
Hoe laat vertrekt de shuttle bus?

Op de shuttle bus hoef je nooit lang te wachten. U geeft namelijk tijdens het reserveren een tijdsindicatie op. Hier houdt de parkeeraanbieder rekening mee met het inzetten van de shuttle bussen. Hierdoor is de kans groot dat u direct de shuttle bus in kan stappen na het parkeren. Het kan voorkomen dat de buschauffeur nog even wil wachten op bezoekers die zojuist arriveren. In drukke periodes loopt de wachttijd maximaal op tot een halfuur.

#
Hoe kom ik van de parkeerplaats naar de luchthaven?

U kunt uw auto parkeren op de parkeerplaats van de parkeeraanbieder. Vervolgens brengt een shuttle bus u naar Schiphol. Op de terugweg belt u 20 minuten voordat u wilt worden opgehaald naar de parkeeraanbieder. In die tijd zal een parkeermedewerker naar het vliegveld rijden om u op te halen.

#
Moet ik mijn autosleutels inleveren?

Sommige Shuttle parkings willen graag dat u de autosleutels bij hen in bewaring houdt. Met de sleutel kunnen ze dan, indien nodig, het parkeerterrein effectiever indelen. Ook voor de brandveiligheid is het beter als de sleutel op locatie is. In de beschrijvingen van de parkeeraanbieders geven wij altijd aan als u de sleutels in moet leveren.

#
Waarom lever ik mijn autosleutels in?

Sommige aanbieders willen graag de mogelijkheid open houden om uw auto te kunnen verplaatsen. Zo kunnen zij zo optimaal mogelijk werken. Ook in geval van brand is het veiliger als de sleutel op locatie is. In tussentijd wordt uw sleutels veilig bewaard in een kluis. In de beschrijvingen van de parkeeraanbieders geven wij aan of u de sleutels moet achterlaten of meeneemt op reis.

#
Hoeveel personen kunnen er in een shuttle bus?

Het verschilt hoeveel personen er in een shuttle bus passen. Doorgaans passen er acht personen in een shuttle bus. Tijdens uw boeking geeft u aan met hoeveel mensen u reist. De parkeeraanbieder houdt hier dan rekening mee.

#
Kan ik ook met de rolstoel in de shuttle bus?

Indien de rolstoel ingeklapt kan worden, past de rolstoel in de shuttle bus en kunt u meerijden.

Betaalmethodes

Logo IDeal Logo MasterCard Logo Visa Logo PayPal Logo Giropay Logo Bancontact

Keurmerken

Logo Webshop Keurmerk Logo Trust Ecommerce Europe