De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Meteen online boeken?

Online boeken

Op Parkerenschiphol-airport.nl vergelijkt u de service en tarieven van de verschillende parkeeraanbieders rondom Schiphol. U ziet het overzicht met de beschikbare aanbieders nadat u de periode heeft ingevuld van het parkeren. Deze aanbieders verschillen qua prijs en service. Wij hebben een aantal kenmerken van de desbetreffende aanbieder in een klein overzicht met voor- en nadelen gezet. Dit kan u helpen met het maken van uw keuze. Wanneer u een keuze gemaakt heeft, reserveert u vervolgens direct een parkeerplaats online. Na de reservering ontvangt u een bevestigingsmail met verdere informatie. Deze mail zal u binnen 24 uur moeten ontvangen. Als u hem binnen die tijd niet in uw inbox en spambox ontvangen heeft, neem dan contact op met onze klantenservice.

Waar laat ik mijn sleutels?

Sleutels afgeven

U kunt uw autosleutels soms in bewaring geven bij de parkeeraanbieder. Dit hangt af van welke parkeerservice zij aanbieden. Vaak bewaart de aanbieder met een Valet service uw autosleutels. Benieuwd naar aanbieders die deze parkeervorm aanbieden? Bekijk dan bijvoorbeeld Autohotel Valet en Xclusive Parking Valet. Houdt u liever zelf uw sleutels bij u, dan is dit bij een groot aantal aanbieders rondom Schiphol mogelijk. Zo kunt u vaak bij aanbieders die een Shuttle service aanbieden uw autosleutels in eigen bezit houden. Een paar aanbieders die de Shuttle service hebben zijn Q-Park SchipholAllure Parking en Crowne Plaza.

's Nachts aankomen?

's Nachts parkeren

Ook als u 's nachts moet vliegen is de airport parking gewoon geopend. De aanbieders waarmee wij samenwerken staan 24/7 klaar om u van dienst te zijn. Zo komt u nooit voor nare situaties te staan, want de parkeeraanbieder is altijd te bereiken. 

Is de parkeerplaats bewaakt?

veilig parkeren

U kunt ervan op aan dat uw auto bij onze partners veilig staat. Elke parkeerplaats heeft een afgesloten omheining en is voorzien van beveiligingscamera's. Van wat voor soort bewaking sprake is, vindt u in de beschrijving per aanbieder. Ook hebben wij het soort bewaking in het overzicht van de voor- en nadelen per aanbieder neergezet.

Veilig parkeren?

Betrouwbaar parkeren

Op Parkerenschiphol-airport.nl vindt u enkel gerenommeerde parkeeraanbieders. Wij hebben een kritische selectie gemaakt van parkeeraanbieders. Bij het selecteren hebben we gelet op bepaalde criteria zoals veiligheid, service en bereikbaarheid. Zo heeft u de garantie dat uw auto veilig geparkeerd staat gedurende uw reis.

Welke parkeersoort kies ik?

Parkeermogelijkheden

Op Schiphol hebt u de keuze uit Park and Walk, Valet parking, Park, Sleep & Fly of Shuttle bus parkeren. Klik hier om uit te vinden welke vorm het beste aansluit op uw wensen. In het overzicht van parkeeraanbieders kunt u, indien gewenst, de zoekresultaten filteren op de parkeervormen.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol