De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
Buiten

€0,00

Deze parkeerplek is op deze datum niet reserveerbaar

Vakantie Parking is een voordelige aanbieder die dichtbij het vliegveld van Schiphol gelegen is. Binnen 7 minuten bent u vanaf het parkeerterrein bij de terminal. Ze zijn al 9 jaar een van de goedkoopste aanbieders. Toch gaat de service hierdoor niet omlaag. Zij blijven vanuit de klant kijken. Vakantie Parking wacht op u en niet andersom. Door geld te besparen op het parkeren, houdt u meer geld over voor leuke dingen op vakantie.

Servicegericht

Deze aanbieder brengt u vanaf de parking naar de terminal met een shuttle bus. Deze shuttle service zit bij de prijs inbegrepen. Vakantie Parking is vooral gericht op uw gemak. Daarom krijgt u help bij het in- en uitladen van uw bagage. Bij het reserveren kunt u kiezen op de opties overdekt parkeren of niet overdekt parkeren. U kunt al overdekt parkeren voor een paar euro’s meer. Bij terugkomst kunt u 20 minuten voordat u opgehaald wilt worden, bellen met de parkeeraanbieder. Zij zullen er dan voor zorgen dat u weer naar uw auto wordt gebracht met de shuttle bus.

24/7 beschikbaar

Vakantie Parking is meer dan alleen goedkoop parkeren bij Schiphol. Zij bieden u graag extra services aan. Zo kunt u ervoor kiezen om uw auto te laten stofzuigen of te laten wassen. Kies de gewenste service aan bij het reserveren. Deze aanbieder is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar. Als u dus ’s nachts wilt worden opgehaald, dan is dit geen enkel probleem. Natuurlijk is het begrijpelijk als u nog extra informatie gaat zoeken om een zo goed mogelijke voorbereiding te hebben wat betreft het parkeren. Hier denken wij graag met u mee. Daarom hebben wij een overzicht gemaakt met handige parkeertips. Boek een parkeerplaats bij Parkerenschiphol-airport.nl al binnen een paar stappen. U kunt betalen met onder andere iDeal, Mastercard en Creditcard.

Voordelen

24/7 beschikbaar
Geen verplichte sleutelafgifte
Overdekt parkeren is mogelijk

Nadelen

Vooraf reserveren

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Schiphol

7 minuten
Shuttle parking
  • Overzichtsfoto parkeerterrein Shuttlebus
  • Shuttlebus Vakantie Parking
  • Parkeergarage Vakantie Parking

Locatie parkeerterrein

Rijnlanderweg 855A
2132 NM Hoofddorp

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol