De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Uitbreiding schiphol duur langer

10
mei

De uitbreiding van Schiphol gaat langer duren dan verwacht. Het aanleggen van de nieuwe pier en terminal neemt meer tijd in beslag dan wat eerder over de plannen gezegd werd. Er staat nog niet vast hoe lang de uitbreiding nu gaat duren.

Het was de bedoeling om in 2016 met de bouw van de nieuwe terminal en de pier te beginnen. Uit de eerdere berichten van Schiphol kwam naar voren dat de nieuwbouw volgens die planning al in 2018 in gebruik genomen kon worden. Nu blijkt echter dat hier meer tijd voor nodig is. Het project zou complexe aanpassingen nodig hebben en nog niet aan alle eisen voldoen. Er moet bijvoorbeeld meer aandacht besteed worden aan een betere aansluiting op het treinstation. Ook moeten er nieuwe parkeervoorzieningen bij komen. De luchthaven neemt met die reden pas na de zomer een definitief besluit over de uitbreiding van Schiphol.

De reden van de uitbreidingen is het feit dat Schiphol in de top drie van meest duurzame luchthavens ter wereld wil belanden. Op dit moment heeft Schiphol zeven verschillende pieren en één grote ‘all-in-one’ terminal. In deze grote terminal kunnen reizigers van de luchthaven in- en uitchecken. Ook bevinden zich in dit gebouw verscheidene winkels.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol