De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Tips voor goedkoop parkeren Schiphol

16
sep
Strand met hoed en slippers

Veel mensen vinden het fijn om met eigen vervoer naar hun bestemming te rijden. Op deze manier kunt u zelf uw tijd indelen, hoeft u minder rekening houden met anderen, en bent u niet afhankelijk van bijvoorbeeld de trein of bus. Wanneer u met de auto naar Schiphol reist moet u deze echter wel parkeren, en hier kan een flink prijskaartje aan hangen. Daarom hebben wij voor u enkele tips op een rijtje gezet om zo goedkoop mogelijk te parkeren, zodat u meer leuke dingen kunt doen op uw vakantiebestemming.

Ten eerste is het belangrijk om parkeeraanbieders met elkaar te vergelijken. Niet alleen de locaties en services kunnen van elkaar verschillen, ook de prijzen zijn per aanbieder anders. Door niet meteen te boeken en eerst de verschillende mogelijkheden met elkaar te vergelijken kunt u al snel zien welke optie het meest voordelig is.

In sommige gevallen is het mogelijk om uw parkeerplaats per minuut te betalen. Wanneer u slechts voor een korte periode een parkeerplek nodig heeft kan dit veel schelen. Ook kan in zo’n geval bij bepaalde aanbieders een dagkaart een optie zijn. Bij Schiphol zelf betaalt u altijd per dag.

Tenslotte kunt u er voor kiezen om niet op of bij Schiphol te parkeren, maar aan de rand van de stad. Vaak zorgt dit voor lage parkeerkosten, en op sommige plekken kunt u zelfs gratis parkeren. Dit bespaart u een hoop geld, maar kan wel lastig zijn wanneer u veel bagage bij u heeft. U zult dan namelijk met het openbaar vervoer door moeten reizen naar de luchthaven.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol