De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Tips parkeren (1)

31
mrt

Veel mensen die op reis gaan, gaan met het vliegtuig. Om op Schiphol te komen reizen mensen bijvoorbeeld met het openbaar vervoer, maar ook met een eigen auto komen is tegenwoordig een goede optie. Waar u eerder misschien huiverig voor deze optie was vanwege de prijzen of de veiligheid, kan er nu ruimte gemaakt worden voor een positieve ervaring. Er zijn namelijk veel parkeeraanbieders in de buurt van het vliegveld. Om zeker te weten dat u een goede parkeerplek en parkeeraanbieder kiest, hebben wij enkele tips voor u.

Het eerste waar u altijd rekening mee moet houden is dat parkeerplekken niet onbeperkt beschikbaar zijn. Ook kan het zijn dat bepaalde parkeeraanbieders alleen vroegtijdige boekingen accepteren voor de goedkopere parkeerplekken. Daarom is het verstandig om op tijd te reserveren en niet tot het laatste moment te wachten met boeken. Zo bent u verzekerd van een parkeerplek bij Schiphol.

Ten tweede is het slim om goed te controleren op u de auto op een veilige parkeerplek parkeert. Een auto is over het algemeen één van de meest waardevolle en dure bezittingen die iemand heeft, en daarom wilt u natuurlijk niet dat hier iets mee gebeurt. Is de parkeerplek goed afgesloten, en wordt deze goed beveiligd? Zijn er camera’s aanwezig, en worden de auto’s goed in de gaten gehouden? Vaak kunt u het antwoord op deze vragen al wel op de website van de parkeeraanbieder terugvinden. Ook krijgt u een goed beeld van de parkeeraanbieder door ervaringen van andere bezoekers te lezen, en dan met name de meest recente reacties. Problemen uit het verleden zouden namelijk inmiddels al opgelost kunnen zijn.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol