De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Tips parkeren (2)

12
apr

Als aanvulling op het artikel van vorige week, hebben we weer handige parkeertips voor u op een rijtje gezet, zodat u beslagen ten ijs komt tijdens de start van uw reis.

Vertrek wanneer u op reis gaat op tijd van huis. Doe niets op het laatste moment en zorg dat u niet hoeft te haasten. Misschien duurt de reis langer dan verwacht, of moet u op de bus die u naar het vliegveld brengt wachten. Ook kan het voorkomen dat u de parkeerplek niet meteen kunt vinden of dat u met de auto in de file terecht komt. Dit kost niet alleen veel tijd, maar kan ook nog eens veel stress met zich meebrengen. Om dit tegen te gaan is het dus slim om op tijd te vertrekken en van tevoren uit te zoeken wat de route naar de parkeerlocatie is en om de verkeers- en fileberichten te controleren. Zo bent u goed op de hoogte van wat er zich in het verkeer afspeelt en of u bijvoorbeeld rekening moet houden met een langere reistijd. Sowieso is het slim om op tijd aanwezig te zijn. Schiphol verwacht namelijk van reizigers dat zij voor Europese vluchten twee uur van te voren al aanwezig zijn op het vliegveld. Voor intercontinentale vluchten kan dit oplopen tot drie uur.

Wanneer u zich dan eindelijk op uw eindbestemming bevindt, dan wilt u natuurlijk niet voor nare verrassingen komen te staan. Wees daarom goed voorbereid en print de reservering (het liefst tweemaal) uit. Over het algemeen ontvangt u een bevestiging van de reservering via de mail. Het is belangrijk om deze bij de parkeeraanbieder te kunnen laten zien om zeker te zijn van de mogelijkheid tot parkeren op uw gereserveerde plek. Wanneer u de reservering twee keer uitprint en deze op twee verschillende plekken bewaart, is de kans dat u de reservering kwijt raakt klein.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol