De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Tijdelijk minder treinen naar Schiphol in het weekend

28
mei

De komende twee weekenden rijden er geen treinen vanaf Amsterdam en Utrecht naar Schiphol wegens werkzaamheden. Reizigers die via Amsterdam of Utrecht naar Schiphol willen reizen zullen dus eerder van huis moeten vertrekken om hun vlucht te halen.

Werkzaamheden

Spoorbeheerder ProRail heeft aangekondigd dat op dit traject in de weekenden van 30 en 31 mei en 6 en 7 juni het treinverkeer helemaal stil ligt. Het aantal sporen tussen Schiphol en Lelystad wordt uitgebreid van twee naar vier, hierdoor kunnen er vanaf 2017 meer treinen gaan rijden op dit drukke traject. In de komende jaren krijgt Station Amsterdam Rai een extra perron en een ruimere stationshal, worden op Amsterdam Zuid de perrons verlengd en zal Station Duivendrecht helemaal vernieuwd worden.

Alternatieven

De NS heeft extra busdiensten ingezet tussen Amsterdam Centraal, Amsterdam Zuid en Schiphol en ze vragen de reizigers rekening te houden met een vertraging van minimaal een kwartier en maximaal een uur. Om het de reizigers makkelijker te maken zet NS op Schiphol en Amsterdam Sloterdijk kruiers in om met de bagage te helpen. Door het beperkt aantal ritten en de grote hoeveelheid reizigers die hier gebruik van moeten maken raden wij u aan om op een andere manier naar Schiphol te reizen.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol