De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Sterke groei Schiphol

29
dec
Duim omhoog

Het gaat goed met Schiphol. De grootste luchthaven van Nederland breekt dankzij een sterkte groei alle records. Verwacht wordt dat de groei die Schiphol doormaakt nog verder zal gaan stijgen in 2016.

Het aantal passagiers dat de luchthaven verwerkt is dit jaar gegroeid met maar liefst 6 procent naar 58 miljoen passagiers. Het aantal starts en landingen is gestegen met ruim 2,5 procent naar ongeveer 450.000. Medewerkers van Schiphol verwachten in 2016 tot een passagiersaantal van 60 miljoen uit te komen. Voor het aantal vliegbewegingen wordt een stijging tot 470.000 starts en landingen verwacht. Wettelijk gezien mag Schiphol de komende tijd nog doorgroeien naar 500.000 verschillende vliegbewegingen.

Als de groei van de luchthaven in dit tempo door gaat wordt in 2020 het maximale aantal vliegbewegingen bereikt. Wanneer dit gebeurt heeft Schiphol de ruimte van Lelystad Airport hard nodig als een soort extra polderbaan. In 2016 begint Lelystad Airport daarom met een grote verbouwing. Ook kan Schiphol zelf maatregelen nemen om eventueel zelf verder door te mogen groeien. Dit kan bereikt worden door er voor te zorgen dat er minder geluidsoverlast behaald wordt. Dit kan bijvoorbeeld door stillere vliegtuigen in te zetten of goed over de banen en routes na te denken. Op dit moment wordt er door omwonenen geklaagd over geluidsoverlast, maar blijft het lawaai van de luchthaven nog binnen de norm.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol