De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Staking afgewend door rechter

15
aug
Bagagekoffers

Onlangs kwamen er berichten naar buiten over het feit dat personeelsleden van Menzies Aviation en KLM op Amsterdam Airport Schiphol wilden gaan staken om hun looneis kracht bij te zetten. De rechter verbiedt nu echter de staking bij KLM vanwege de explosieve situatie bij de luchthaven.

De rechter heeft besloten dat de bagageafhandelaars van KLM tot 4 september niet mogen staken. De luchthaven heeft momenteel namelijk te maken gehad met de vervelende combinatie van enorme drukte en rijen, maar ook van mogelijke terreurdreiging. Om die reden moet de werkonderbreking voorlopig wijken voor het maatschappelijk belang.

De FNV kondigde onmiddellijk na het vonnis aan in beroep te gaan tegen de uitspraak. De FNV noemt het vonnis van de rechter onbegrijpelijk, vooral om het feit dat de rechter in de motivering van zijn vonnis stelt dat acties op Schiphol tijdens de vakantiepiek veiligheidsrisico’s met zich meebrengen. De FNV vindt het namelijk zeer onwaarschijnlijk dat er tijdens het moment dat de staking zou plaatsvinden iets dramatisch zou gebeuren. De FNV en de luchtvaartmaatschappij ruziën al lange tijd over een nieuwe cao voor het grondpersoneel KLM, waar ook de bagageafhandelaars bij horen. Ze eisen onder meer 1 procent loonsverhoging. Het grondpersoneel heeft in hun ogen namelijk al jaren moeten inleveren wegens noodzakelijke kostenbesparingen bij KLM.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol