De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Schiphol waarschuwt voor drukte in de meivakantie

23
apr
Een KLM vliegtuig bij Schiphol

Dat het de afgelopen druk geweest is op Schiphol, dat is al een tijdje duidelijk. Verwacht wordt dat deze drukte nog wel een tijdje aanhoudt. De vakantieperiode staat namelijk voor de deur, en veel huishoudens trekken er in deze periode op uit naar het buitenland. Schiphol waarschuwt reizigers dan ook voor extra drukte tijdens de meivakantie.

Schiphol adviseert reizigers om ruim op tijd te komen. Het is belangrijk voor reiziger om de komende week rekening te houden met de tijd die de luchtvaartmaatschappij aangeeft en zich daar aan te houden. Zo kunnen de meeste moeizaamheden voorkomen worden. Dit geldt ook voor wanneer u handbagage heeft en niet meer langs de inckeckbalie hoeft. Het kan in de meivakantie namelijk extra druk zijn bij de securitycheck. Daarom benadrukt de luchthaven om alleen spullen mee te nemen die toegestaan zijn, zodat de securitycheck niet langer duurt dan wat nodig is.

De drukste maand van Schiphol laat vermoedelijk nog even op zich wachten. Verwacht wordt namelijk dat deze dag in de zomer plaats vindt, waarschijnlijk in de warme maand augustus. Deze schatting is gebaseerd op een prognose op basis van de ticketverkoop van Schiphol en het aantal vluchten op een dag rond de 225.000 reizigers.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol