De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Schiphol tweede luchthaven ter wereld

28
jul
Vliegtuig dat opstijgt vanaf Schiphol

Amsterdam Airport Schiphol is momenteel niet alleen de grootste luchthaven van Europa, maar ook de tweede luchthaven ter wereld. Schiphol heeft namelijk ruim 52.000 verbinden, en vormt hiermee het tweede luchtvaartknooppunt van de wereld. Dit werd onlangs bekend gemaakt door de Stichting Economisch Onderzoek (SEO).

De Stichting Economisch Onderzoek keek in opdracht van de  internationale luchthavenorganisatie Airport Council International (ACI) naar de verschillende routenetwerken van alle vliegvelden ter wereld. Uit het onderzoek kwam vervolgens naar voren dat Schiphol Airport het grootste aantal mogelijke verbindingen heeft, op alleen de Duitse luchthaven Frankfurt am Main na. De Franse luchthaven Charles de Gaulle bij Parijs staat op de derde plaats. Ook liet het onderzoek duidelijk zien dat de meeste  Europese luchthavens, in vergelijking met grote luchthavens in onder andere Amerika en Azië, met afstand het best verbonden zijn met verschillende andere delen van de wereld.

Als het gaat om passagiersaantallen binnen Europa, dan staat Schiphol na Londen Heathrow en Charles de Gaulle op de derde plek. In de eerste zes maanden van dit jaar vlogen maar liefst 29,7 miljoen mensen via Amsterdam, dus bijna 10 procent meer dan een jaar eerder in dezelfde periode.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol