De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Schiphol start met bouw van de nieuwe A-pier

20
apr
Binnenkant gate van een vliegveld

Schiphol is vorige week gestart met de bouw van de nieuwe A-pier en het platform dat bij deze pier hoort. De luchthaven is momenteel aan het werk met de Europese aanbesteding die het verwerken van passagiers makkelijker en sneller moet maken. De nieuwe pier en het platform komen binnenkort op de plek van Vrachtstation 1.

Het totale aantal passagiers en vliegtuigbewegingen op Schiphol neemt de laatste jaren flink toe. De luchthaven heeft daardoor meer ruimte nodig om deze groei goed te kunnen accommoderen en faciliteren.  Schiphol geeft aan dat door de bouw van de nieuwe A-pier en het platform meer passagiers verwerkt moeten worden en dit makkelijker zal verlopen. Ook laten ze weten dat de luchthaven haar positie als knooppunt en ‘preferred airport’ verder zal ontwikkelen. De pier en het platform moeten naar verwachting rond eind 2019 worden opgeleverd.

De pier moet een plek worden waar aankomende en vertrekkende passagiers van elkaar worden gescheiden. Ook moeten er wachtruimtes voor reizigers komen. Een tijdelijke corridor moet verrijzen naar de B-pier. Op het nieuwe platform die bij de nieuwe pier hoort moeten taxibanen, opstelplaatsen voor diverse vliegtuigtypes en ruime wegen voor verschillende luchthavenvoertuigen komen.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol