De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Schiphol opnieuw de beste

10
okt
Logo Business traveler awards

Het is weer eens zo ver. Schiphol is opnieuw in de prijzen gevallen. Het vliegveld is namelijk uitgeroepen tot de beste airport van Europa. Dit keer waren het de zakenreizigers die Schiphol de prijs voor de beste luchthaven gaven. Dit gebeurde tijdens de jaarlijkse Business Traveller Awards. Ieder jaar worden er tijdens deze awards weer verschillende prijzen uitgedeeld, en dit keer mocht Schiphol er dus ook weer met een prijs vandoor.

De prijzen van de Business Traveller Awards worden ieder jaar in Londen uitgedeeld. Naast beste Europese airport zijn er nog 21 andere categorieën. Zo won bijvoorbeeld EasyJet de award voor beste prijsvechter en werd Singapore Airlines uitgeroepen tot de beste luchthaven ter wereld.

Het is niet de eerste keer dat Schiphol als beste van Europa wordt beoordeeld. De grootste luchthaven van Nederland is namelijk zeer geliefd bij reizigers uit het binnen- en buitenland. Het is dan ook geen wonder dat het vliegveld al meerdere keren uitgeroepen is tot het beste airport van Europa. En niet alleen in Europa wordt het vliegveld zeer gewaardeerd. Ook in de rest van de wereld staat het vliegveld namelijk hoog aangeschreven. Het moderne vliegveld heeft een uitstekende reputatie op het gebied van (shop-) faciliteiten en service. Het is dan ook geen wonder dat Schiphol inmiddels bijna 200 prijzen in de wacht heeft gesleept.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol