De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Schiphol opent noodhal om drukte op te vangen

31
mrt
Schiphol ingang

Onlangs ging het zomerseizoen van start bij Amsterdam Airport Schiphol. Het mooie weer staat voor de deur, en veel Nederlanders hebben voor de komende tijd een vakantie geboekt. Schiphol ondergaat echter nu al de gevolgen van deze drukte. Medewerkers en passagiers preken over een chaos bij de luchthaven. Schiphol loopt in piekuren gelijk vast, en de lange wachtrijen voor bijvoorbeeld de securityscans en paspoortcontroles zorgen voor irritaties onder reizigers. Daarom wordt de noodhal van Schiphol binnenkort geopend.

Komende maandag, 3 april, opent de Amsterdam Airport Schiphol de nieuwe tijdelijke vertrekhal. Deze tijdelijke vertrekhal fungeert als een soort verlengstuk van terminal 1. De noodhal moet de komende drie zomers de grote drukte in Vertrekhal 1 verlichten en verminderen. De tijdelijke vertrekhal is maar liefst 4400 vierkante meter, en is in een zeer korte tijd opgebouwd. De bouw is net op tijd voor het zomerseizoen afgerond. De bouw heeft de luchthaven zo’n 14,5 miljoen euro gekost en moet reizigers in de vakantie sneller door de controles laten gaan. De hal is berekend op twee miljoen passagiers per jaar.

Verscheidene vliegmaatschappijen spreken schande van de problemen op Schiphol. Het zomerseizoen is namelijk nog maar net begonnen, en de belangrijke vakanties moeten nog komen.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol