De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Schiphol moet scherpe tarieven voor parkeren behouden

11
feb

Schiphol moet zijn scherp zijn de komende jaren, met de service en de tarieven. Luchthavens en vliegmaatschappijen in opkomende economieën zoals Azië en het Oostblok hebben steeds meer groeipotentieel.

Paul Riemens is CEO van de Luchtverkeersleiding Nederland en is van mening dat er op dit moment onvoldoende wordt samengewerkt tussen de verschillende partners zoals KLM en Schiphol waardoor de Europese vliegsector op dit moment niet mee kan met de opkomende economieën. Als de luchtvaart niet wordt gezien als een belangrijk exportmiddel dan zal Schiphol snel worden ingehaald.

Dat er onvoldoende wordt samengewerkt komt door het feit dat de vliegmaatschappijen aan zichzelf denken. Dit is een slechte ontwikkeling, KLM, Schiphol en de politiek moeten samenwerken om de concurrentie voor te blijven.

Wij van parkerenschiphol-airport.nl merken op dit moment nog geen teruggang in onze bezoekersaantallen. Wat we wel zien dat parkeren op Schiphol nog steeds een dure aangelegenheid is als je de parkeerplekken reserveert via Schiphol.nl. Daar staat natuurlijk wel tegenover dat Schiphol een betrouwbare partner is die geeft waarvoor je betaalt,bewaakt parkeren in de buurt van Schiphol. Wij moedigen Schiphol aan om de tarieven voor parkeren scherp te houden, maar ook de tarieven voor het vliegen. Want laten we eerlijk zijn, Schiphol is een hele fijne airport, dat een succes moet blijven en een groot scala aan reisbestemming moet behouden.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol