De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Schiphol investeert in de reiziger

23
feb

Schiphol blijft maar investeren. De luchthaven is al meerdere malen verkozen tot beste luchthaven van Europa en dit willen ze graag zo houden. In 2015 staan dan ook weer forse investeringen op het programma. Na de vernieuwde securityfilter gaat ook lounge 2 op de schop.

Veiligheid en comfort hand in hand

Het draait natuurlijk allemaal om de beleving en het comfort van de reiziger. Zo is onlangs het nieuwe securityfilter op Schiphol in gebruik genomen. Deze was nodig omdat in de toekomst de wet- en regelgeving omtrent reizen alleen nog maar verder worden aangescherpt. Omdat security en een comfortabele sfeer vrijwel nooit hand in had gaan, heeft Schiphol Airport hier extra aandacht aan besteed. Er is gebruik gemaakt van ronde vormen, prettige kleuren zonder harde verlichting en er is ook alles aan gedaan om het geluid zoveel mogelijk te dempen. Tel hier een vlotte informatievoorziening en een vriendelijke service bij op en de missie om van een nood een deugd te maken is gelukt. Petje af voor de architecten, het voelt hier niet alsof je tot op je onderbroek gecheckt wordt.

Beleving in lounge 2 Schiphol

De metamorfose van lounge 2 is inmiddels ook in volle gang. De nieuwe lounge wordt onderverdeeld in zeven categorieën: Luxury, Family, Travel & Culture, Modern Dutch, See Buy Fly, Fashion & Lifestyle en Care & Wellness. U vindt hier winkels, horeca, services en zitmogelijkheden geheel in de stijl van de categorie waarin u zich bevindt. In welke mood u ook bent, er is een passende omgeving en beleving in lounge 2 te vinden. In september 2014 is de verbouwing gestart en de bedoeling is deze in de zomer van 2015 op te leveren. De lounge blijft gewoon toegankelijk, de verschillende horecagelegenheden gaan echter om beurten tijdelijk dicht.

Sfeerimpressie Schiphol lounge 2

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol