De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Schiphol gaat harder optreden tegen gebruik drones

9
mei
Vliegende drone

Amsterdam Airport Schiphol gaat harder optreden tegen het gebruik van drones rond het vliegveld. Vorige week, al voor de zesde keer afgelopen weken, hebben piloten die bij de luchthaven werken melding gemaakt van drones in het verboden luchtruim rond Schiphol, aldus Luchtverkeersleiding Nederland.

Verschillende luchthavens en hun medewerkers hebben het helemaal gehad met drones. Deze apparaten kunnen namelijk voor vervelende verrassingen zorgen. Om die reden verwachten zij keiharde actie van de overheid, en willen zij dat de overheid de risico’s flink laat verkleinen en de overtreders veel strenger straft.

Het meest recente incident met een drone bij Schiphol was een bijna-botsing met een Boeing 737-800 van KLM. Deze Boeing zag tijdens de landing op de Polderbaan op 200 meter hoogte plotseling een drone langsvliegen. De drone bevond zich op slechts enkele meters afstand van het toestel. Dit hoort eigenlijk niet te kunnen, aangezien drones zich niet zo dichtbij de vliegtuigen mogen bevinden. Het is verboden om drones binnen 15 kilometer van de luchthaven te laten vliegen. Dat het toch steeds weer gebeurt komt voor een groot deel door het feit dat recreatieve dronebezitters de voorschriften niet goed kennen en deze dus niet opvolgen. LVNL heeft opnieuw de luchtvaartpolitie ingeschakeld na het KLM-incident dit weekend.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol