De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Schiphol bij de meest gegroeide Airports

10
feb
Ingang Schiphol

Schiphol was in 2015 op twee luchthavens na de sterkst gegroeide luchthaven van Europa, in de categorie van luchthavens met een passagiersaantal dat tussen de 10 en 25 miljoen ligt. De tweede luchthaven van Istanbul, Sabiha Gökçen, is opnieuw de nummer één snelst groeiende luchthaven van Europa geworden. De passagiersaantallen van deze luchthaven zijn in 2015 met maar liefst 19,7% gegroeid naar een totaal van 28,3 miljoen passagiers. Dit zorgt er voor dat Istanboel Ataturk Airport dit jaar op de tweede plek stond, met een groei van 9,1%.

Het feit dat Amsterdam Airport Schiphol op de derde plek van Europa stond geeft aan dat het goed gaat met de grootse luchthaven van Nederland. Het passsagiersvolume op Schiphol groeide vorig jaar met 6,0% naar maar liefst 58,2 miljoen passagiers. In 2015 groeide het aantal vliegbewegingen met bijna 3 procent naar 451.000. Verwacht wordt dat deze groei ook dit jaar net zo hard zal gaan. Een jaar eerder stond Schiphol nog op de vijfde plek in de top 30 van luchthavens in Europa die het meest gegroeid waren.

Op alle luchthavens in heel Europa nam het passagiersvolume met 5,2% toe tot maar liefst 1,95 miljard reizigers. De ACI gaat er van uit dat deze groei voorlopig nog niet tot een einde komt. Om de aantallen nog verder te laten groeien zijn er blijvend gunstige economische omstandigheden,  positieve valutaverhoudingen in de eurozone en lage olieprijzen nodig. Verwacht wordt dat deze groei volgend jaar nog wel door zal gaan.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol