De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Schiphol bestaat 100 jaar

19
sep
Ingang Schiphol 100 jaar geleden

Schiphol bestaat deze week honderd jaar! Op 19 september 1916 landde namelijk het eerste militaire vliegtuig op een vliegveldje in een weiland in de Haarlemmermeerpolder, dat later een groot succes bleek te worden. Het weiland bleek al snel veel te klein, en er was meer ruimte nodig voor de werkzaamheden. Inmiddels zijn we vele jaren verder, en is Amsterdam Airport Schiphol na een verhuizing uit de polder uitgegroeid tot de grootste en belangrijkste luchthaven van Nederland. De luchthaven verwerkt inmiddels zelfs meer dan maar liefst 60 miljoen reizigers per jaar.

Op 19 september 1916 landde het eerste militaire vliegtuig op Schiphol, maar De Koninklijke Luchtvaartmaatschappij (KLM) landde er in mei 1920 voor het eerst. Het ging hier om een vlucht vanuit Londen. Sinds deze vlucht gaat er zeer goed met de luchthaven. Amsterdam Airport Schiphol maakt nog altijd een sterke groei door, en verwacht wordt dat deze groei nog wel een tijdje door zal gaan en haar hoogtepunt nog niet bereikt heeft. Toen de luchthaven startte kon niemand voor mogelijk houden wat er in de toekomt zou gaan gebeuren!

Wilt u meer weten over het 100-jarig bestaan van Schiphol? Vanaf vrijdag is de expositie ‘100 jaar Schiphol – Klaar voor vertrek’ te zien in het Amsterdam Museum. De tentoonstelling biedt een kijkje achter de luchthaven en laat duidelijk de groei zien die de luchthaven vooral in de laatste jaren heeft doorgemaakt.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol