De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Schiphol bereidt zich voor op drukke herfstvakantie

22
okt
Herfstvakantie

De herfstvakantie is begonnen en dat betekent dat veel mensen van de gelegenheid gebruik maken om een vakantie te boeken. Lekker nog even de zon opzoeken of juist een actieve reis om de sleur te doorbreken; de herfstvakantie is een ideaal moment om even aan de hectiek te kunnen ontsnappen. Deze drukte is dan ook volop merkbaar op de luchthaven. Schiphol maakt zich op voor zo’n 3 miljoen passagiers die deze dagen via Schiphol reizen.

Maatregelen om problemen te voorkomen

Eerder berichtten we al over de enorme drukte waarmee Schiphol in de meivakantie te maken heeft gehad. Door de ontstane problemen als gevolg van de drukte konden veel mensen hun vlucht niet meer halen. Ook werden vluchten vertraagd. Daarom neemt de luchthaven nu maatregelen om de grote drukte het hoofd te kunnen bieden. Zo wordt reizigers aangeraden om thuis in te checken. De verwachting is dat op vrijdag 20 oktober en zondag 22 oktober de meeste mensen vertrekken. Op vrijdag 27 oktober zullen de meeste arrivals zijn.

Op tijd vertrekken en online een parkeerplaats reserveren

Heeft u een vliegreis gepland staan op een van deze data? Dan adviseren wij u op tijd van huis te vertrekken. Zodoende bent u op tijd op Schiphol en heeft u speling in het geval van eventuele vertraging. Wat ook verstandig is, is om ruim op tijd te beginnen met het zoeken naar de juiste parkeerplaats. Op Parkerenschiphol-airport.nl kunt u op zoek gaan naar een geschikte parkeerplaats en deze ook gemakkelijk online reserveren. Dan weet u zeker dat u zonder stress aan uw reis kunt beginnen en weinig tot geen last zult hebben van de drukte.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol