De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Ryanair naar Schiphol

29
sep

Luchtvaartmaatschappij Ryanair wil graag doorgroeien op luchthaven Schiphol. Eind oktober krijgt Ryanair er 4 nieuwe vluchten naar Dublin bij. Dankzij deze vluchten worden er indirect, naar eigen zeggen, banen gecreëerd voor maar liefst 340 mensen. Voorlopig ziet het er naar uit dat een verdere groei voor de luchthaven niet mogelijk is, maar er wordt al wel gekeken naar eventuele mogelijkheden voor in de toekomst.

Op dit moment maakt een gebrek aan gunstige start- en landingstijden het erg moeilijk voor Ryanair om door te groeien op Schiphol. In de ochtenduren zijn er namelijk geen slots beschikbaar voor de maatschappij. Amsterdam zal daarom voorlopig nog niet als thuisbasis voor Ryanair fungeren. Om wel een basis in Amsterdam te kunnen openen zal Ryanair meer ruimte nodig hebben. Zo’n groei vraagt verspreid over de dag namelijk om ruimte voor vijftig starts en vijftig landingen. Dat is op dit moment nog niet mogelijk voor Schiphol.

Ondanks de wens om te groeien is Amsterdam geen topprioriteit van Ryanair. Er zouden namelijk nog genoeg andere plekken zijn waar groei te behalen is. Wel hoopt de maatschappij in de toekomst een betere positie te behalen en meer vluchten te realiseren, en gaan ze er van uit dat dit uiteindelijk ook nog zal gebeuren.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol