De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Prijzen vliegtickets stijgen door groeibeperking Schiphol

16
apr
Schiphol ingang

Dat het druk is op Amsterdam Airport Schiphol, dat is al een tijdje duidelijk. De kans is echter groot dat dit zich binnenkort niet alleen meer uit in lange wachtrijen bij de paspoort- en bagagecontroles, maar ook in de hoogte van de ticket prijzen. Verwacht wordt namelijk dat door de krapte op de luchthaven de ticketprijzen flink gaan stijgen.

De kans is zeer sterk aanwezig dat de constant toenemende drukte en krapte op luchthaven Schiphol uiteindelijk zal leiden tot hogere ticketprijzen voor de reizigers. Deze schatting komt naar voren uit een recente studie door onderzoeksbureau SEO, in opdracht van de Europese branchevereniging van luchthavenbedrijven ACI Europe.

Amsterdam Airport Schiphol groeit sneller dan wat eigenlijk de bedoeling is. De grootste luchthaven van Nederland bereikt dit jaar waarschijnlijk al het maximum van 500.000 starts en landingen. Deze regel is afgesproken met de omwonenden van de luchthaven, de overheid en de luchtvaartsector. Hierdoor is er tot 2020 geen mogelijkheid om verder door te groeien. De groeibeperking heeft een economische prijs, namelijk dat de reiskosten omhoog gaan. Het afgesproken plafond leidt ook tot verdunning van het routenetwerk, aangezien veel maatschappijen alleen op de routes vliegen die het meeste geld opbrengen.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol