De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Piloten van Easyjet gaan staken

14
jun
EasyJet vliegtuig

De Nederlandse piloten van de bekende low-cost luchtvaartmaatschappij Easyjet die vanaf Schiphol vliegen, gaan komende dinsdag staken omdat de cao-onderhandeling op niets uit zijn gelopen. De piloten vinden dat ze te veel uren moeten vliegen tegen een veel te laag loon. Daarnaast liggen er vele klachten over het feit dat doorbetaling bij ziekte en de pensioenbijdrage vaak helemaal niet goed geregeld is. De Nederlandse piloten van EasyJet staken dinsdagochtend en rond het begin van de middag van 06.00 uur tot ongeveer 14.00 uur.

Er zijn in totaal 73 piloten die met de maatschappij vanaf Amsterdam vliegen. Pilotenvakbond VNV verwacht dat het merendeel aan de staking meedoet. De piloten van Easyjet zien momenteel geen andere oplossing voor het conflict, maar geven wel aan te betreuren dat reizigers er de dupe van worden. Easyjet zet echter buitenlandse crews in op de vluchten vanaf Schiphol. Pilotenvakbond VNV is boos dat EasyJet de buitenlandse crews inzet op vluchten vanuit Amsterdam, omdat dit volgens hen de staking breekt en dit het conflict enkel verergert.

EasyJet is niet de enige maatschappij die momenteel lijdt onder stakingen van piloten. Vrij recent hebben ook piloten van Air France en het Scandinavische SAS het werk neergelegd, en eerder was er al sprake van acties bij KLM.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol