De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Buiten

€0,00

9 dagen parkeren
31-10-2019 t/m 08-11-2019

Bent u van plan om te gaan vliegen en op zoek naar de goedkoopste parkeerplek? Dan bent u bij ParkFlyRent op het juiste adres. Bij deze aanbieder kunt u gratis parkeren dichtbij Schiphol. Met hun goede parkeerservice is het mogelijk om gratis een parkeerplek te krijgen. Wat moet u hiervoor doen? Simpel, uw auto wordt tijdens uw reis verhuurd aan gescreende huurders.

Het concept van uw auto verhuren

Het concept van ParkFlyRent werkt als volgt. U parkeert uw auto bij deze aanbieder, vervolgens brengt een privéchauffeur u naar de terminal van Schiphol. In tussentijd matcht ParkFlyRent uw auto met een boeking van een gescreende huurder. Dit houdt in dat er eerst wordt gekeken wie de huurder is. Eerst wordt gekeken naar de identiteit van de huurder, daarna wordt het verleden nagetrokken. Uw auto wordt volledig verzekerd verhuurd met een verplichte eigen risico voor de huurder. Door de eigen risico zal de huurder extra voorzichtig zijn met uw auto. Deze aanbieder heeft een unieke verzekering: de ParkFlyRent polis van De Vereende. Deze verzekering dekt uw auto all-risk tijdens verhuur. Daarnaast vervangt deze verzekering tijdens het verhuur ook uw eigen verzekering. Uw no-claim en schadevrije jaren zijn hierdoor dus veilig! Mocht er tijdens het verhuur iets gebeuren, dan neemt deze aanbieder de prijs en schade op zich. U kunt niet alleen gratis parkeren, maar er ook nog aan verdienen. Als uw auto verhuurd wordt en er boven de 50 km gereden wordt, dan kunt u verdienen per kilometer. Bij terugkomst ontvangt u bericht met hoeveel u precies verdiend heeft.

Voorwaarden voor het parkeren en verhuren

Er zijn enkele voorwaarden waaraan moet worden voldaan mocht u bij ParkFlyRent willen parkeren. Zo moet de auto in goede technische staat zijn en mag de auto niet ouder zijn dan 8 jaar. Hierbij moet een benzine auto minder dan 200.000 kilometer op de teller hebben staan. Een dieselauto moet minder dan 250.000 kilometer op de teller hebben staan. Verder mag er niet gerookt zijn in de auto of huisdieren vervoerd zijn. De auto moet een Nederlands kenteken hebben. Ten slotte moet de auto minstens 5 dagen beschikbaar zijn. Voldoet u aan deze voorwaarden? Boek dan een parkeerplek op Parkerenschiphol-airport.nl. Nadat u heeft gereserveerd, ontvangt u een bevestigingsmail met verdere informatie. Het is belangrijk om deze informatie goed door te lezen om verwarring te voorkomen.

Voordelen

Parkeer gratis
Deel mee in de huuropbrengsten
Unieke all-risk verzekering
Goed voor het milieu

Nadelen

Minder dan 200.000 kilometer op de teller
Auto niet ouder dan 8 jaar
Geen huisdieren in de auto gehad en rookvrij
Alleen auto's met Nederlands kenteken

Betaalmethodes

Bancontact
Contant
Creditcard
Giropay
iDeal
PayPal
Pin
SofortBank

Opties

Overdekt mogelijk
Valet Parking ?
Sleutels behouden  

Naar Schiphol

10 minuten
Shuttle parking
  • Medewerkers ParkFlyRent
  • Afleverpunt ParkFlyRent Schiphol

Locatie parkeerterrein

Beechavenue 54
1119 PW Schiphol-Rijk

Er zijn nog geen beoordelingen geplaatst.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol