De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

ParkFlyRent nieuw in ons assortiment

13
jun
Logo ParkFlyRent

Er is een nieuwe parkeeraanbieder aan het aanbod van Parkerenschiphol-airport toegevoegd, namelijk ParkFlyRent. Het grote voordeel van deze aanbieder, is dat u geld kunt verdienen tijdens uw reis. Hoe dit precies werkt? ParkFlyRent verhuurt tijdens uw afwezigheid uw auto voor u, indien er een geschikte huurder is. De huurder wordt vooraf aan uitgebreide screenings onderworpen. Als het niet tot verhuur komt, betaalt u niks voor het parkeren en de auto wordt altijd kosteloos voor u gewassen voor u hem weer ophaalt.

De voordeligste manier van parkeren

We begrijpen dat u zuinig bent op uw auto. Daarom wordt een potentiële huurder uitgebreid gescreend. Om ervoor te zorgen dat de huurder zo voorzichtig mogelijk met uw auto omgaat, heeft deze een eigen risico bij ParkFlyRent.

Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, dan valt de auto tijdens de verhuur onder een aparte polis van De Vereende. Zo hoeft u niet bang te zijn dat uw schadevrije jaren of no-claim aangetast worden. De auto moet wel aan enkele voorwaarden voldoen om verhuurd te kunnen worden. Deze vindt u op de aanbiederspagina van ParkFlyRent. Zoals gezegd, betaalt u niets voor uw parkeerplaats, ook niet als uw auto niet verhuurd wordt. De auto staat dan geparkeerd op een beveiligde en betrouwbare parkeerplaats. Als de auto wel verhuurd wordt, kunt u hier een leuk zakcentje aan overhouden. Wat vaststaat, is dat u na het parkeren altijd met een gratis shuttle bus naar de luchthaven gebracht wordt en dat de auto kosteloos voor u gewassen wordt, of deze nou verhuurd is of niet. Natuurlijk is ParkFlyRent ook weer rechtstreeks op Parkerenschiphol-airport.nl te reserveren. Wilt u uw auto liever niet verhuren tijdens uw reis? Er zijn nog vele andere aanbieders waaruit u kunt kiezen.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol