De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Parkerenschiphol-airport nu ook op de app

7
nov
Afbeelding App Parkerenschiphol-airport

Schiphol, is de grootste luchthaven van Nederland. Hierdoor krijgen zij jaarlijks een groot aantal passagiers te verwerken. Deze grote passagiersaantallen zorgen er natuurlijk ook voor dat veel mensen bij de luchthaven moeten parkeren. Om dit mogelijk te maken zijn er op- en rond de luchthaven verscheidene parkeeraanbieders te vinden. Maar welke van deze aanbieders is nou eigenlijk het meest voordelig? En welke aanbieder sluit het best aan op uw wensen? Misschien dat de handige nieuwe app van AirportParkingSchiphol u een antwoord op deze vragen kan geven.

In de nieuwe app van AirportParkingSchiphol vindt u een handig en duidelijk overzicht van de verschillende parkeeraanbieders in de buurt van Schiphol. In dit overzicht ziet u in één oogopslag wat de kosten voor parkeren bij deze aanbieder zijn, welke vormen van parkeren zij gebruiken, en welke service zij hun klanten bieden. Zo weet u meteen welke aanbieder het best past bij uw persoonlijke voorkeuren en uw budget. In de app bieden wij u enkel de beste en betrouwbaarste service, waardoor u nooit voor nare verrassingen komt te staan. En wanneer u een parkeerplek reserveert met deze app, dan betaalt u nooit teveel!

In de app kunt u niet alleen de parkeeraanbieders met elkaar vergelijken, u kunt de gewenste parkeerplek ook meteen reserveren! U geeft naast uw persoonlijke gegevens aan wat de vertrekdatum is en op welke datum u terugkeert, en uw reservering staat vast. Bent u op zoek naar een voordelige parkeerplek bij Schiphol? Neem dan dus snel eens een kijkje in de nieuwe app van AirportParkingSchiphol. De app is beschikbaar in de app store en in de android store.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol