De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Parkeren Schiphol is duur

8
nov
Geparkeerde Ford

Uit een onderzoek  blijkt dat Amsterdam Airport Schiphol één van duurdere luchthavens is om te parkeren in Europa, en nationaal de duurste. Per jaar haalt de luchthaven in ieder geval enkele tientallen miljoenen euro’s binnen door de hoeveelheid reizigers die bij Schiphol moeten parkeren.

Voor het onderzoek van de website werden er zestien verschillende Europese vliegvelden naast elkaar gelegd. De prijzen voor het parkeren werden zo met elkaar vergeleken. Uit de resultaten kwam naar voren dat de prijzen voor parkeren bij Schiphol behoorlijk hoger liggen dan bij Nederlandse luchthavens Eindhoven, Eelde, Maastricht en Rotterdam. Reizigers die willen parkeren bij Schiphol betalen voor een week bijna 80 euro. Bij de concurrent liggen deze prijzen rond de 55 euro.

Veel reizigers uit Nederland kiezen er vaak ook voor om via bijvoorbeeld België of Duitsland te vliegen. In België betaal je ongeveer 66 euro voor een week parkeren bij het vliegveld. In Duitsland liggen de prijzen zelfs nog lager dan dat. In Duitsland ben je voor een week parkeren ongeveer 46 euro kwijt. Dit maakt parkeren bij het vliegveld in Duitsland het goedkoopst. Het is niet duidelijk waar het grote verschil in prijzen door ontstaan is.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol