De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Parkeren op Schiphol, maar dan anders

18
feb

ParkFlyRent is een nieuwe regeling die gratis parkeren bij het vliegveld mogelijk maakt. Terwijl reizigers op vakantie zijn, wordt hun auto verhuurd aan zorgvuldig gescreende huurders. Om alle risico’s buiten te sluiten wordt er een allrisk verzekering afgesloten, waardoor het verhuren van je auto zonder nare verrassingen verloopt. Daarnaast krijg je de auto bij terugkomst geheel van binnen en buiten gereinigd weer terug. Een extra voordeel is dat als de auto goed verhuurd is, de verhuurder meedeelt in de huuropbrengst.

ParkFlyRent is sinds augustus toegepast op een aantal luchthavens. Het verhuren werd daar met verscheidene auto’s goed afgerond, en de auto’s werden schoon en in de goede staat herenigd met hun eigenaren. Het is mogelijk om gebruik te maken van ParkFlyRent bij de twee grootste luchthavens van Nederland: Schiphol en Eindhoven Airport.

Inmiddels heeft ParkFlyRent de Junior Mercator Award en de ANWB Duurzame Mobiliteitsprijs gewonnen. De steun en positieve reacties die ParkFlyRent mag ontvangen heeft te maken met het sterke concept en goede uitwerking. ParkFlyRent heeft een sterk sociaal karakter en richt zich erop om bestaande middelen efficiënter in te zetten. Het is niet meer nodig om huurauto’s te ontwikkelen, en het scheelt reizigers  vaak ontzettend veel geld.

Na een succesvolle presentatie op de Vakantiebeurs gaat op 17 maart de eerste vaste locatie open. Deze locatie zal gevestigd zijn op 5 minuten afstand van luchthaven Schiphol. Het bedrijf zal naar verwachting erg gaan groeien de komende jaren, en hoopt ook in het buitenland succes te behalen. Niels de Greef: “Onze droom is dat over een paar jaar een Nederlandse vakantieganger zijn auto parkeert bij ParkFlyRent Schiphol en in het land van bestemming weer een auto van een lokale vakantieganger terug huurt bij de ParkFlyRent vestiging daar.”

Wilt u meer informatie ga dan naar de website van parkflyrent

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol