De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Parkeren in België duurder dan bij Schiphol

3
mei
Een KLM vliegtuig bij Schiphol

Recent werd een rapport over verschillende luchthavens in de Benelux voor vliegveldinfo.nl bekend gemaakt. Hieruit bleek dat parkeertarieven op luchthavens in Nederland, België en Duitsland eigenlijk maar nauwelijks veranderd zijn in het afgelopen jaar. Ook kwam wederom uit het rapport naar voren dat het parkeren bij luchthavens in België flink duurder is dan bij luchthavens in Nederland en Duitsland.

Nederlandse reizigers die veel met het vliegtuig vanaf België naar hun eindbestemming reizen om geld te sparen kunnen bedrogen uit de hoek komen. Reizigers die met de auto naar de luchthaven reizen moeten namelijk ook rekening houden met parkeerkosten. De regionale Belgische vliegvelden Oostende Brugge Airport en Luik Airport voerden hun prijzen flink op, namelijk met maar liefst 31% en 50%.  Hierdoor steeg de gemiddelde prijs voor een week parkeren op het vliegveld in België naar € 77,70. In Nederland ligt de gemiddelde prijs op €59,30.

Schiphol is één van de duurdere luchthavens om te parkeren, maar het gemiddelde bedrag ligt hier toch lager dan het gemiddelde van België. In Schiphol kunnen kosten vaak laag gehouden worden door online te reserveren en de verschillende parkeeraanbieders goed met elkaar te vergelijken. Over het algemeen geldt; hoe dichterbij de parkeerplek is, hoe meer de reiziger moet betalen. Iemand die wil besparen op parkeren bij Schiphol kan er daarom voor kiezen om te parkeren bij een aanbieder die werkt met valet parking of een shuttle service.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol