De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Valet parkeren

Valet parking

U bent het snelst wanneer u voor de Valet service gaat. U kiest een parkeerterrein dat aan uw wensen voldoet. Op de dag van vertrek rijdt u naar het vliegveld toe. 20 minuten voordat u verwacht daar aan te komen, belt u naar de parkeeraanbieder. Eenmaal bij de vertrekhal aangekomen, staat er een chauffeur op u te wachten. Deze neemt de autosleutels van u over en rijdt de auto naar het door u gekozen veilige parkeerterrein. Op uw terugreis neemt u weer contact op zodra u uw koffers weer heeft, waarna uw auto voor u opgehaald wordt. Op deze manier heeft u de zekerheid van een betrouwbare parkeerplaats en verliest u geen tijd met parkeren. Als u wilt Valet parkeren dan kiest u bijvoorbeeld voor 24/7 Valet Parking, IParking of Parking Point.

Park and Walk

Park and Walk

Park and Walk is een hele fijne manier van parkeren. U parkeert uw auto op loopafstand van de airport. Een Shuttle service is dus niet nodig om naar de Airport te gaan. Deze parkeerservice is in beperkte mate op Schiphol beschikbaar. Enkel als u gebruik maar van P1 en P2 Schiphol kunt u lopend naar de vertrekhal, dit zijn echter erg dure parkeerplekken. P3 Schiphol Smart Parking is een goed alternatief, maar deze is iets te ver om lopend naar de airport te gaan. Hiervoor rijden er 24/7 shuttle bussen aangeboden door Schiphol Smart Parking.

Shuttle parkeren

Shuttle parking

Om u een handje te helpen een Shuttle service naar uw wens te vinden, vergelijken wij op onze website de prijzen van de verschillende aanbieders van deze vorm van parkeren. Een Shuttle service is een vorm van parkeren waarbij u uw auto op een parkeerterrein naar keuze zet, waarna u met een shuttle bus naar het vliegveld gebracht wordt. Met deze bus wordt u binnen korte tijd bij de deur van de vertrekhal afgezet. Ook op de terugweg wordt u weer teruggereden naar het parkeerterrein, waar u uw auto op kunt halen. Zo bent u er zeker van dat uw auto op een veilige plek staat en gaat parkeren toch snel. De volgende aanbieder hebben bijvoorbeeld een shuttle bus verbinding: Sky Park Indoor, Automotel en Schiphol Park & Travel.

Park, Sleep & Fly

Park sleep fly

Woont u iets verder weg van het vliegveld dan is Park, Sleep & Fly een uitstekende keus. Park, Sleep & Fly biedt u een overnachting aan in een hotel nabij de airport. Daarnaast kunt u uw auto gratis parkeren bij het desbetreffende hotel tijdens uw verblijf in het buitenland. Bij een Park, Sleep, Fly arrangement wordt ook een shuttlebus geregeld om u naar de airport te brengen en op te halen. Een hotel die deze service bijvoorbeeld aanbiedt is Crowne Plaza.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol