De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Ook in 2016 is parkerenschiphol-airport ervoor jou!

12
jan
2015 naar 2016 afbeelding

De feestdagen zijn inmiddels weer voorbij, en het jaar 2016 is aan gebroken. Wij hopen dat we u dit jaar weer goed van dienst kunnen zijn en wensen u nog een mooi 2016 en veel reisplezier!

Blijf ons ook in 2016 volgen voor het laatste nieuws over de nummer één luchthaven van Nederland, en gebruik wanneer met de auto naar Schiphol moet reizen de handige vergelijker, waarin onder anderen bekende parkeeraanbieders als Schiphol Smart Parking, Budget Shuttle en Automotel opgenomen zijn. Mochten er het komende jaar veranderingen optreden omtrendt het parkeren bij en rondom Schiphol, dan ben je hier dankzij deze website altijd van op de hoogte! Daarnaast helpt de vergelijker ook dit jaar weer bij het vinden van de meest geschikte en meest voordelige parkeerplek bij een parkeeraanbieder die aansluit op jouw wensen. Zo ga je zonder dat je voor vervelende verrassingen komt te staan op reis en kun je ook in 2016 geld besparen of de beste service krijgen.

Houd er dit jaar rekening mee dat de luchthaven nog verder gaat uitbreiden, en zelfs een nieuwe parkeergarage krijgt! Binnenkort verhuist de voordelige aanbieder Schiphol Smart Parking namelijk naar een nieuwe parkeergarage op P3 die ruimte zal bieden voor meer parkeerplaatsen. Een andere wijziging is dat parkeeraanbieder Park & Travel definitief zal verdwijnen.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol