De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Norwegian air mogelijk thuisbasis Schiphol

27
okt
Drie vliegtuigen die vliegen

De grote Noorse luchtvaartmaatschappij en prijsvechter Norwegian is geïnteresseerd in een belangijke basisplek op Amsterdam Airport Schiphol. Vanaf de Nederlandse luchthaven willen zij graag regelmatig naar Noord-Amerika gaan vliegen.

Op dit moment zijn Norwegian en Schiphol in gesprek over de mogelijkheden wat betreft een basisplek op Schiphol, maar de plannen lijken in ieder geval de komende tijd nog niet doorgevoerd te worden. Bronnen bij Norwegian laten weten dat het nog wel even kan duren voordat ze daadwerkelijk vanaf Schiphol vertrekken. Norwegian wil eerst de vloot uitbreiden. Het is volgens hen de bedoeling om uit te breiden tot maar liefst 300 vliegtuigen. Wel wordt er gekeken naar de opties voor 2017 en is Schiphol een interessante basis voor goedkope vluchten naar verre eindbestemmingen als de Verenigde Staten en de Cariben.

Norwegian zou een grote concurrent kunnen worden van KLM en andere in Nederland grote luchtvaartmaatschappijen. De prijzen van de transatlantische vluchten van Norwegian liggen namelijk beduidend lager dan dat van de meeste traditionele luchtvaartmaatschappijen, waaronder dus ook KLM. Zo liggen de prijzen voor vliegtickets van Oslo naar New York op dit moment bijvoorbeeld rond de 200 euro of zelfs lager. In de toekomst wil Norwegian zich zelfs gaan richten op vluchten naar de Verenigde Staten voor minder dan 70 euro. Op dit moment is KLM op Schiphol nog de belangrijkste luchtvaartmaatschappij die vluchten naar deze bestemmingen verzorgt.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol