De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes

Prijzen vergelijken


Geen specifieke datum >>

Kortere wachttijden op Schiphol voor reizigers zonder trolley

15
aug
Ruimbagage

Deze zomer kunt u kortere wachttijden verwachten als u zonder rolkoffer reist. Schiphol gaat namelijk voorrang verlenen aan passagiers die geen gebruik maken van handbagage. In de meivakantie van 2017 liepen de vertragingen op de luchthaven ontzettend hoog op als gevolg van te lange wachtrijen bij de security. Mensen misten hierdoor hun vlucht of vluchten moesten met vertraging vertrekken, zodat passagiers nog aan boord konden gaan. Om ervoor te zorgen dat de security check in de drukke zomermaanden sneller en soepeler verloopt, gaat Schiphol onderscheid maken tussen mensen die met een rolkoffer als handbagage reizen en mensen die dit niet doen. Reizigers met een trolley zullen in een andere rij aan moeten sluiten dan mensen zonder rolkoffer. Voor hen is namelijk de speciale ‘no-trolley-wachtrij’ gecreëerd. (meer…)

ParkFlyRent nieuw in ons assortiment

13
jun
Logo ParkFlyRent

Er is een nieuwe parkeeraanbieder aan het aanbod van Parkerenschiphol-airport toegevoegd, namelijk ParkFlyRent. Het grote voordeel van deze aanbieder, is dat u geld kunt verdienen tijdens uw reis. Hoe dit precies werkt? ParkFlyRent verhuurt tijdens uw afwezigheid uw auto voor u, indien er een geschikte huurder is. De huurder wordt vooraf aan uitgebreide screenings onderworpen. Als het niet tot verhuur komt, betaalt u niks voor het parkeren en de auto wordt altijd kosteloos voor u gewassen voor u hem weer ophaalt.

De voordeligste manier van parkeren

We begrijpen dat u zuinig bent op uw auto. Daarom wordt een potentiële huurder uitgebreid gescreend. Om ervoor te zorgen dat de huurder zo voorzichtig mogelijk met uw auto omgaat, heeft deze een eigen risico bij ParkFlyRent. (meer…)

De eerste American vlucht uit Dallas is geland op Schiphol

7
mei
Overzichtsfoto terminal Schiphol

Schiphol heeft er weer een nieuwe lijnverbinding bij. De grootste luchthaven van Nederland is sinds kort namelijk verbonden met het Amerikaanse vliegveld Dallas/Fort Worth. Afgelopen zaterdagochtend is de eerste vlucht van American Airlines uit Dallas/Fort Worth International Airport (DFW) met een moderne Boeing 767-300ER, op Schiphol gearriveerd. Het toestel landde rond 8.15 uur.

Door de samenwerking tussen American Airlines en Schiphol is er weer een rechtstreekse vluchtverbinding mogelijk tussen de Texaanse luchthaven en Amsterdam. Dallas/Fort Worth werd tot vorig jaar al aangevlogen door de bekende maatschappij KLM, maar deze verbinding voldeed uiteindelijk niet meer aan de verwachtingen en werd daarom geschrapt. De grootste luchtvaartmaatschappij ter wereld doet nu een nieuwe poging op deze route. (meer…)

Parkeren in België duurder dan bij Schiphol

3
mei
Een KLM vliegtuig bij Schiphol

Recent werd een rapport over verschillende luchthavens in de Benelux voor vliegveldinfo.nl bekend gemaakt. Hieruit bleek dat parkeertarieven op luchthavens in Nederland, België en Duitsland eigenlijk maar nauwelijks veranderd zijn in het afgelopen jaar. Ook kwam wederom uit het rapport naar voren dat het parkeren bij luchthavens in België flink duurder is dan bij luchthavens in Nederland en Duitsland.

Nederlandse reizigers die veel met het vliegtuig vanaf België naar hun eindbestemming reizen om geld te sparen kunnen bedrogen uit de hoek komen. Reizigers die met de auto naar de luchthaven reizen moeten namelijk ook rekening houden met parkeerkosten. De regionale Belgische vliegvelden Oostende Brugge Airport en Luik Airport voerden hun prijzen flink op, namelijk met maar liefst 31% en 50%.  (meer…)

Schiphol waarschuwt voor drukte in de meivakantie

23
apr
Een KLM vliegtuig bij Schiphol

Dat het de afgelopen druk geweest is op Schiphol, dat is al een tijdje duidelijk. Verwacht wordt dat deze drukte nog wel een tijdje aanhoudt. De vakantieperiode staat namelijk voor de deur, en veel huishoudens trekken er in deze periode op uit naar het buitenland. Schiphol waarschuwt reizigers dan ook voor extra drukte tijdens de meivakantie.

Schiphol adviseert reizigers om ruim op tijd te komen. Het is belangrijk voor reiziger om de komende week rekening te houden met de tijd die de luchtvaartmaatschappij aangeeft en zich daar aan te houden. Zo kunnen de meeste moeizaamheden voorkomen worden. Dit geldt ook voor wanneer u handbagage heeft en niet meer langs de inckeckbalie hoeft. Het kan in de meivakantie namelijk extra druk zijn bij de securitycheck. Daarom benadrukt de luchthaven om alleen spullen mee te nemen die toegestaan zijn, zodat de securitycheck niet langer duurt dan wat nodig is. (meer…)

Prijzen vliegtickets stijgen door groeibeperking Schiphol

16
apr
Schiphol ingang

Dat het druk is op Amsterdam Airport Schiphol, dat is al een tijdje duidelijk. De kans is echter groot dat dit zich binnenkort niet alleen meer uit in lange wachtrijen bij de paspoort- en bagagecontroles, maar ook in de hoogte van de ticket prijzen. Verwacht wordt namelijk dat door de krapte op de luchthaven de ticketprijzen flink gaan stijgen.

De kans is zeer sterk aanwezig dat de constant toenemende drukte en krapte op luchthaven Schiphol uiteindelijk zal leiden tot hogere ticketprijzen voor de reizigers. (meer…)

Grote drukte verwacht tijdens het paasweekend

14
apr
Treinstation Schiphol

Komend weekend barst de vakantiedrukte uit op Amsterdam Airport Schiphol. Het paasweekend gaat dan namelijk van start. Het is het eerste vakantieweekend van een erg drukke periode. De grote stroom van passagiers blijft waarschijnlijk aanhouden tot na de herfstvakantie, dus tot in de maand oktober.

Medewerkers van Schiphol doen goed hun best om de reis zo soepel mogelijk te laten verlopen, maar de kans op lange wachtrijen is sterk aanwezig. De komende tijd worden er meer medewerkers ingezet bij bijvoorbeeld de veiligheidscontrole, in de terminal en op de parkeerplaatsen. De luchthaven liet afgelopen donderdag weten dat op basis van de huidige prognoses, er in de aankomende maanden ruim honderd piekdagen met meer dan 200.000 reizigers per dag verwacht worden. (meer…)

Schiphol opent noodhal om drukte op te vangen

31
mrt
Schiphol ingang

Onlangs ging het zomerseizoen van start bij Amsterdam Airport Schiphol. Het mooie weer staat voor de deur, en veel Nederlanders hebben voor de komende tijd een vakantie geboekt. Schiphol ondergaat echter nu al de gevolgen van deze drukte. Medewerkers en passagiers preken over een chaos bij de luchthaven. Schiphol loopt in piekuren gelijk vast, en de lange wachtrijen voor bijvoorbeeld de securityscans en paspoortcontroles zorgen voor irritaties onder reizigers. Daarom wordt de noodhal van Schiphol binnenkort geopend.

Komende maandag, 3 april, opent de Amsterdam Airport Schiphol de nieuwe tijdelijke vertrekhal. Deze tijdelijke vertrekhal fungeert als een soort verlengstuk van terminal 1. (meer…)

10 nieuwe bestemmingen vanaf Schiphol

26
mrt
Gebouw in Cartagena

Luchthaven Schiphol start de nieuwe zomerdienstregeling met een flink aantal nieuwe bestemmingen. In totaal gaan er in de komende maanden namelijk tientallen nieuwe lijndiensten van start. Deze vluchten zijn voornamelijk afkomstig van de grote luchtvaartmaatschappijen KLM en Transavia. De nieuwe zomerdienstregeling gaat op maandag 27 maart van start en duurt tot en met zaterdag 28 oktober 2017.

Vanaf Schiphol starten diverse luchtvaartmaatschappijen, waaronder dus KLM en Transavia, in totaal zo’n 35 nieuwe lijndiensten. (meer…)

Schiphol verwacht lange rijen in vakanties

12
mrt
Lange wachtrij

Schiphol maakt een sterke groei door. Dit is onder andere terug te zien in het aantal vliegbewegingen dat de luchthaven te verwerken krijgt, maar ook het aantal passagiers. Sinds afgelopen zomer klagen steeds meer reizigers van Schiphol over het feit dat de wachtrijen bij de handbagagecheck op Schiphol erg lang zijn. Door de toenemende passagiersaantallen staan mensen namelijk langer in de rij. Vorig jaar kreeg de luchthaven zelfs een recordaantal van maar liefst 63,6 miljoen passagiers te verwerken. De luchthaven doet zo goed mogelijk zijn best om de lange wachtrijen te beperken, maar voorziet toch lange wachttijden in de vakanties.

Volgens KLM-directeur Pieter Cornelisse zijn de rijen soms zo lang, dat passagiers het risico lopen hun vlucht te missen. Dit komt naast de toenemende passagiersaantallen ook door het personeelstekort bij de marechaussee, die de paspoortcontrole op Schiphol uitvoert. De marechaussee beschikt niet over de capaciteit om gehoor te geven aan de aanvragen voor meer grensbewakers. (meer…)

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Parkerenschiphol-airport.nl scoort een
4.1 uit 5 op basis van
61 beoordelingen.
Twitter
Facebook
Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00
Klantenservice: 088 57 00 190
Email: contact@parkcare.nl

Download onze gratis app

Google play icoon Google play android icoon

© 2017 Parkeren Schiphol