De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Nieuwe vluchten en routes vanaf Schiphol

10
feb
Het uitzicht over Alicante in Spanje

De bekende Britse low-cost luchtvaartmaatschappij easyJet heeft recent een nieuwe route vanaf Schiphol aangekondigd. Op 13 mei 2017 vertrekt de eerste vlucht van de Amsterdamse luchthaven naar de populaire Spaanse kustplaats Alicante. Deze route wordt twee keer per week gevlogen, namelijk op iedere dinsdag en zaterdag. Alicante wordt de 42e easyJet-bestemming vanaf Schiphol. Op 9 februari gaan de tickets voor deze route in de verkoop.

Recent werd ook al een nieuwe Eurowings route op Schiphol aangekondigd. De Duitse low-cost maatschappij start op vrijdag 31 maart namelijk met een rechtstreekse lijndienst tussen de Duitse stad München en Amsterdam. De maatschappij voert de nieuwe lijndienst naar Schiphol zes keer per week uit met een Airbus A320. Met deze route willen zij een groot marktaandeel heroveren.

Verder wordt het aanbod van de grootste luchthaven van Nederland uitgebreid met een extra vlucht naar Italië. Luchtvaartmaatschappij Alitalia vliegt met ingang van de nieuwe zomerdienstregeling namelijk vaker tussen Schiphol en Milaan. Luchthaven Linate wordt vanaf 28 maart drie keer per dag aangevlogen, in plaats van de huidige twee keer. Het betreft een ochtendvlucht die om 7.15 van Schiphol vertrekt en om 8.50 in Milaan aankomt.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol