De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Nieuwe parkeergarage op Schiphol

10
jan

In de zomer van 2015 wordt gestart met de bouw van een nieuwe parkeergarage op Schiphol. De garage zal worden gebouwd op P3, een parkeerterrein voor lang parkeren. De parkeergarage voorziet in 2600 extra parkeerplaatsen. In de loop van 2016 zal hij geopend worden.

De nieuwe parkeergarage zal gebouwd worden door het bouwbedrijf Ballast Nedam. De 2600 parkeerplaatsen worden verdeeld over 6 lagen. Het ontwerp is van architectenbureau Zwarts & Jansma Architects uit Amsterdam. Zij ontwierpen een lichte parkeergarage met een duidelijke indeling. Schiphol verwacht dat de garage niet alleen meer parkeerplaatsen, maar ook meer comfort voor de reizigers oplevert.

Snel en comfortabel

Parkeerterrein P3 ligt in Schiphol Noord, vlak langs de A4. Gebruikers van de nieuw te bouwen parkeergarage kunnen dan ook snel en comfortabel hun auto overdekt parkeren. Met frequent rijdende snelbussen worden de reizigers vanuit de parkeergarage binnen 5 minuten van en naar de aankomst- en vertrekhal vervoerd. Parkeerterrein P3 wordt beheerd door Schiphol Parking.

Zo min mogelijk overlast

Bouwbedrijf Ballast Nedam is al begonnen met de voorbereiding van de bouw. Er wordt naar gestreefd om tijdens de bouw van de nieuwe parkeergarage de bezoekers van Schiphol zo min mogelijk overlast te bezorgen. Ook stelt men alles in het werk om de geplande opleveringsdatum medio 2016 te halen.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol