De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Nieuwe bestemmingen vanaf Schiphol voor Vueling

25
dec
Strand Fuerteventura

Vueling Airlines heeft onlangs aangekondigd twee nieuwe routes uit te gaan voeren. De luchtvaartmaatschappij opent volgend jaar namelijk twee nieuwe routes in het zomerseizoen van 2017 vanaf de grootste luchthaven van Nederland. De luchtvaartmaatschappij vliegt met twee nieuwe routes vanaf Amsterdam Airport Schiphol, namelijk naar de populaire Italiaanse kunststad Florence in de regio Toscane, en het Spaanse eiland Fuerteventura dat deel uitmaakt van de Canarische Eilanden.

Er wordt met de nieuwe verbindingen voornamelijk gefocust op de eerstgenoemde bestemming. Vanaf zondag 26 maart 2017 vliegt de maatschappij namelijk maar liefst vier keer per week naar Florence. In de zomer wordt deze route vanaf zaterdag 1 juli zelfs dagelijks gevlogen. Op zaterdag 8 april komt daar vervolgens nog een nieuwe route tussen Amsterdam Airport Schiphol en de luchthaven van Fuerteventura bij. De vluchten naar dit populaire vakantie-eiland worden vanaf dan twee keer per week uitgevoerd. De luchtvaartmaatschappij zet op beide routes een Airbus A319 in.

Vueling Airlines is een Spaanse lagekostenluchtvaartmaatschappij en één van de meest groeiende luchtvaartmaatschappijen in Europa. Vueling is in het jaar 2004 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een luchtvloot van rond de 80 vliegtuigen. Schiphol is een van de Nederlandse vliegvelden waarmee Vueling ondertussen naar 11 bestemmingen vliegt. Sinds het zomerseizoen van 2016 vliegt Vueling ook vanaf Eindhoven en Maastricht.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol