De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Mogelijk acties tijdens het zomerseizoen

19
mei
Demonstratie van mensen

Gaat u deze zomer op reis? Dan is het verstandig om dit zomerseizoen goed rekening houden met verschillende acties op de luchthaven Schiphol. Eerder dreigden de beveiligers van de luchthaven al met acties, nu is ook het grondpersoneel van de luchtvaartmaatschappij KLM het zat. Volgende week donderdag vindt de eerste actie plaats, bij het KLM-hoofkantoor in Amstelveen.

KLM wil bij de zestienduizend medewerkers op de grond tot eind 2017 wederom afzien van een loonsverhoging. Vorig jaar voerde het personeel daar op Schiphol ook al actie tegen. Ook willen ze het aantal vrije dagen flink verlagen, de opzet van het pensioenfonds veranderen, en meer goedkope uitzendkrachten gebruiken. Omdat er nog geen verandering in de situatie komt, dreigt het personeel dus opnieuw met acties om de arbeidsvoorwaarden van grondstewardessen, bagageafhandelaars en technici. Volgende week zou weer onderhandeld worden over de cao. De bonden willen echter alleen maar dit gesprek aangaan als KLM haar voorstellen nu intrekt.

Voor KLM maken de recente cao-voorstellen deel uit van een bezuinigingsronde, namelijk dezelfde als vorig jaar, zodat zij tot 2020 700 miljoen euro kosten kunnen besparen. De FNV geeft echter aan dat de maatschappij winst maakt en dat zij eerst willen dat de maatschappij de reorganisatie van vorig jaar afrondt voordat zij zulke voorstellen doorvoeren. KLM lijkt op dit moment nog niet van plan de voorstellen van tafel te halen.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol