De beschikbaarheid wordt gecontroleerd en de prijzen geladen..

Razendsnel jouw beste parkeerdeal!
Betaalmethodes
de

Prijzen vergelijken

Misschien nieuwe terminal Schiphol

2
jun
Overzichtsfoto terminal Schiphol

Schiphol houdt rekening met de mogelijkheid om in de nabije toekomst een nieuwe extra terminal te bouwen. De luchthaven blijft namelijk continu sterk groeien, en op het moment zelfs nog sterker dan wat eerder eigenlijk verwacht werd. Als de passagiersgroei van Schiphol zo sterk door gaat als in de laatste jaren, dan houdt luchthaven Schiphol de optie open om tussen de grote snelwegen A4, A5 en A9 een nieuwe terminal te gaan bouwen.

Schiphol verwerkte vorig jaar in totaal maar liefst 58 miljoen passagiers. Dit jaar verwacht deze hoge aantallen nog verder te laten groeien en uiteindelijk daarmee de grens van 60 miljoen te doorbreken. Mede om het feit dat Schiphol zo enorm sterk groeit moet de luchthaven Lelystad Airport vanaf het jaar 2018 waarschijnlijk als een dependance van Schiphol gaan functioneren om de groei beter te kunnen handhaven.

Op dit moment heeft Schiphol vijf verschillende start- en landingsbanen, en nog een extra kleine baan voor zakelijk vliegverkeer. Nu wordt er dus aan gedacht om een zesde gewone landingsbaan te openen. Het terrein dat zij hiervoor in gedachten hebben is de parallelle Kaagbaan, die al jaren gereserveerd is voor de Amsterdamse luchthaven.

“Dankzij Parkerenschiphol-airport heb ik 4 weken lang mijn auto veilig en overdekt kunnen parkeren”

Robin v/d Laan

“Makkelijk vergelijken en goedkoop parkeren, perfect! ”

Saskia Bruins

“Parkerenschiphol-airport.nl kan ik iedereen aanraden correcte informatie en overzichtelijke website”

Familie Krans

Altijd op de hoogte van de laatste acties en kortingscodes

Twitter

Facebook

Klantenservice: 088 57 00 190
(Ma t/m Vr | 9:00 - 13:00)

Whatsapp service:
(Ma t/m Vr | 9:00 - 17:00)

Email: contact@parkcare.nl

© 2019 Parkeren Schiphol